Dalsgren designbyrå

Vi er et engasjert og kreativt byrå som drives av å jobbe tett med kunden i alle ledd. Slik klarer vi å skape gode designløsninger for våre kunder.

Dalsgren designbyrå holder til i Askim og har lang erfaring og bred kompetanse innen ideutvikling og grafisk design. Vi tilbyr design innen de fleste flater og kategorier, alt fra logo og grafisk profil til annonser, magasin layout og design til sosiale medier. Vi er AMG-sertifisert gjennom Grafill. AMG – Autorisert Medlem Grafill er en beskyttet yrkestittel for Grafill-medlemmer og en tittel som viser høy standard, etisk bevissthet og faglig erfaring.


I 2014 ble vi tildelt Næringsprisen i Askim – Årets bedrift,
som et nyskapende og kreativt designbyrå for Askims næringsliv.

 

Guro M. Dalsegg

Grafisk designer AMG

Guro M. Dalsegg har en bachelorgrad i visuell kommunikasjon fra KvB Institute of Technology i Sydney
 og har 13 års erfaring som grafisk designer fra byråer i Oslo og Askim.

Guro drives av idéutvikling og kreative kundemøter, som ofte ender opp i spennende design for våre kunder. Hun har en forkjærlighet for logodesign, helhetlige profiler og redaksjonell design.

grafill_AMG_ikon_web

Linn Helga Ljunggren

Grafisk designer AMG

Linn Helga Ljunggren er utdannet grafisk designer fra Westerdals i Oslo, og har 14 års erfaring som grafisk designer fra byråer i Bodø, Oslo og Askim.

Linn Helga brenner for å finne gode kreative løsninger og helhetlige konsepter, som utfordrer kunden til å tenke utenfor boksen. Hun er fontnerd og setter pris på pene fonter og typografi.

grafill_AMG_ikon_web