Tjenester

 

Strategi og idéutvikling

Enten du er helt i startfasen eller trenger å videreutvikle bedrifts grafiske profil, så kan vi hjelpe deg med en totalløsning. Ofte kan det at noen andre ser på bedriftens profil med nye øyne, og kommer med idéer på nye markedsføringsmåter være det som skal til.

Design

Vi designer helhetlige logoer og profiler for både små og store bedrifter. Alt fra strategi, idé og skisser til implementering av komplett profil i maler og profilhåndbok. Vi tilbyr også redesign av eksisterende logoer og profiler. Redaksjonell design av magasiner, kundeaviser og kataloger har vi bred erfaring med. Vi leverer også design til blant annet web og sosiale medier, kampanjer og profileringsmateriell.
– – –
Ønsker du å se noen flere referansejobber, ta gjerne en titt gjennom vår portfolio.

Digitale løsninger

Vi hjelper din bedrift å bli synlig på sosiale medier, og vi designer websider som er brukervennlige og har relevant innhold. Sosiale medier handler om kommunikasjon mellom mennesker, og er en enkel og kostnadseffektiv måte for deg som bedrift å nå ut til dine kunder. Vi viser deg gjerne hvordan, og kommer med anbefalinger om hvilke plattformer og hvilket innhold som passer best for din bedrift.

Totalleverandør

Vi har et stort nettverk vi samarbeider med, slik at vi kan levere de beste løsningene for deg. Det gjør at vi kan levere tjenester, nesten uansett hva det måtte være, og du som kunde kan forholde det til kun ett byrå. Vi jobber tett med trykkeri, fotograf, sklitmakere, interiørakitekt og utviklere av nettsider.


La oss legge en plan! Vi tar gjerne en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg å nå dine mål. Send oss en mail om det høres interessant ut: post@dalsgren.no